söndag, mars 02, 2008

Mona Lisa & Bengt Wiedel firar 50 år

Sun is shinin' in the sky
There ain't a cloud in sight
It's stopped rainin'
Everybody's in a play
And don't you know
It's a beautiful new day

Electric Light Orchestra, 1978


Nyss hemkomna från Skåne efter firandet av Mona Lisa och Bengt Wiedels gemensamma 50-års fest på Ängavallens Gård och Restaurang kom jag att tänka på ELO's gamla versrad som rätt bra sammanfattar känslan och innebörden av gårdagskvällens megafest.

Som toastmaster hade jag det stora nöjet att guida festparet och övriga 85 gäster genom en händelserik afton. Ängavallens restaurang som av Gastronomiska Akademien blivit belönad för sina kulinariska anrättningar hade tillagat en fyrarätters meny bestående av:

  • Ål med äggaröra (vad annars?)
  • Jordärtskockssoppa med rotfrukter och spickerökt hälsokalv
  • Lättrimmad sadel & stek på gårdens späda hälsogris
  • Hallongranité, maräng och brylé
  • Allt serverat med utsökta drycker som krävde 6 glas per person

Under sittningen och mellan rätterna underhöll gästerna värdparet med tal och showgruppen Music4you uppträdde. Jag hade med andra ord fullt upp som toastmaster och hoppas att min bordsdam Petra har överseende med att hennes kavalje, pga uppdraget, inte gav henne full uppmärksamhet! Stinna, goa och glada stompades natten in med hjälp av gruppen Schlager-piraterna.

Tack Mona Lisa och Bengt för en oförglömlig fantastisk kväll och fest, "and don´t you know, it´s a beautiful new day out there!"

//Totte & Anni

Etiketter:

1 Comments:

Anonymous Bengt Wiedel said...

Hej Tomas och Anneli

Tack Tomas för din mycket uppskattade insats som toastmaster, du genomförde det med bravur (vi hade inte förväntat oss något annat, du är en begåvning) tack vår vän. Kvällen genomfördes som vi hade planerat, fantastiska tal och uppträde.
Tack för presenten nu har man ytterligare en anledning till att se fram emot Stockholm maraton.

Tack än engång, vi ses ju snart igen.

Bengt o Mona Lisa

03 mars, 2008 22:53  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se