söndag, december 02, 2007

Feed you to the sharks

Well you were having your fun
Just lying in the sun
Now you can stand like a man
But if you're smart enough you're gonna turn and run
I can feel it in my heart
They're gonna feed you to the sharks

Bad Examples, 1991

Nu är återstår 2 veckor tills vi och familjen Wiedels reser till Sydafrika för att fira 4! födelsedagar, jul och nyår. Det kommer förhoppningsvis att bli en händelserik resa. En av många höjdpunkter är mina inplanerade dyk tillsammans med en dokumentärfilmare som specialiserat sig på haj. Sannolikheten att få se Tigerhaj i sin egen miljö är stor. Jag lovar att återkomma med ett fylligt "reportage" när jag åter står på land "hel och ren".

I fredags gjorde jag ett uppfräschningsdyk och testade min nya dykdator. Allt funkade till belåtenhet.

I lördags körde Anni och jag till Aneby för att fira Stor-Olles 50-årsdag. Olle och Anni är kursare från Stutis och våra familjer har allt sedan dess hållit kontakten. Nattsömnen intogs hos Annis syster Margaret och Harald som bor vid Sommens strand. Med frukost i magen och efter uppdatering av höstens händelser tog vi bilarna till Tranås och gick på 1-advents gudstjänst. Något annat bevis på vinter och förberedelser för julen hittade vi inte. Ja, det skulle i såfall vara en enstaka "knalle" som hittat ut på Tranås trottoar och trotsade småregnet med sin fiskdamm...

Landsvägen genom Smålandsskogarna är både lång och aptitretande varför vi gav efter för en korv i Vetlanda, ackompanjerad av Genesis "Selling England by the pound". Därefter tog det inte lång tid förrän vi åter var hemma. Och innan mörkret föll helt hann jag dessutom med en 10 km löprunda.

Etiketter: , ,

Bloggtoppen.se