tisdag, maj 01, 2007

Sjunde budordet


Du skall icke slå dig till ro

Vilken är den gemensamma nämnaren?
1. Hissen upp till 107 :e våningen i den tidigare södra World Trade Center-skrapan.
2. Australienska melonplockaren som skallade 40 meloner.
http://hd.se/webb-tv/2007/02/19/skallar-meloner-paa-loepande-band/
3. Filmen där Michael Jackson transformeras från en gullig barnstjärna till ett freak. http://video.canadiancontent.net/46879585-horror-film-starring-mj.html
4. Det kabelbaserade hastighetsrekordet i internetöverföring mellan Sunnyvale och Amsterdam av 6.7 miljarder bytes.

Det givna svaret är naturligtvis 58 sekunder! Med andra ord, lika lång tid som jag missade 4-timmars gränsen med i Paris marathon. Det är också med samma antal sekunder som jag ska springa snabbare i Chicago marathon!

Efter två veckors vila och kroppslig återhämtning gjorde jag mitt första träningspass efter Paris. Det blev 10km och träningsvärk på morgonen! Kroppens återuppbyggda och otränade muskelceller ville inte riktigt vara med. Kommande veckor ska jag ta det lite lugnt med 2-3 korta löppass per vecka.

Årets Valborg och 1:a majhelg började på lördagen och söndagen med säsongens första fälttävlan för Mimmi och Olivia. Till Tranemo hade drygt 200 ekipage kommit. Terrängprovet i Mimmis klass visade sig vara utslagsgivande med inte mindre än 8 uteslutningar och ett stort antal enstaka vägringar. Mimmi slutade sjua och blev placerad. Olivia var också hon felfri över terränghindren men med ett nedslag i banhoppningen slutade hon på en delad sjunde plats, precis utanför placeringsplats.

Väl hemma igen firade vi valborgsmäss hos Calle och Marie på Öland med traditionsenligt vårtal, körsång och brasa vid Borgholms ruin. Efter en alltför kort natt klev vi upp tidigt idag för att köra Mimmi och Olivia samt Tariff och Ferrari till Gärds fälttävlansbana utanför Kristianstad och träning med Anna Hassö. Så var säsongen igång igen...

Etiketter:

Bloggtoppen.se