fredag, september 07, 2007

A hard day's night

It's been a hard day's night
And I've been working like a dog
It's been a hard day's night
I should be sleeping like a log
But when I get home to you
I find the things that you do
Will make me feel alright.

The Beatles, 1964


Hej hopp, här kommer till slut ett livstecken! Inte för att jag tror att ni saknat mina "kommentarer", det handlar snarare om min egen tillfredställelse att få skriva av mig.

Det är fredagkväll och efter drygt en löpmil och en behövlig dusch konstaterar jag att de senaste veckorna i stort sett bara handlat om jobbet. Det har varit långa dagar, kvällsarbete och resor. Den lediga tid jag och Anni haft har vi spenderat över var sin PC i jakten på bra boende i Sydafrika. Det är faktiskt inte mer än tre månader kvar tills vi åker! Har också hittat en bra dykarrangör vid Aliwal Shoal som specialiserat sig på dykning med tigerhaj, och då pratar vi inte om att betrakta hajen inifrån en bur.
Helgen har börjat bra. De ljumma vindarna och solen har kommit tillbaka. I morgon alternativt tidigt på söndagmorgon tar Olivia och jag Tariff i hästsläpet och kör till Skåne för en fälttävlan. Förra helgens tävlingar blev lyckade. Olivia kom trea med såväl Ferrari som med Tariff och knep också tredjeplatsen i DM. Nästa helg tävlar hon på Gärds i Skåne.
Med allt tävlande blir det en del bilkörning. Våra bägge V70 får gå en och annan mil. Den nyare av de bägge, som vi i november haft i tre år, har nu gått dryga 18000 mil.... Det blir mer än 500 mil i månaden! Den andra rullar ca 2000 mil per år.
Mimmis rapporter från australien berättar om årstidsförändringen från vinter till tidig vår med 25 grader i luften, om arbetet "to break the three year olds" (inridning av unghästar), om vilda kängurur och hästvirusbekämpning. Det är inte utan att man blir lite avundsjuk.
Så blev klockan sen igen och det är hög tid att ge kroppen lite vila. Natti, natti!

Etiketter:

Bloggtoppen.se