tisdag, juni 09, 2009

Olivia tar studenten

School's out for summer
School's out forever
School's been blown to pieces
No more pencils
No more books
No more teacher's dirty looks

Alice Cooper, 1972Senaste dagarna har jag med stort intresse följt SMHI's webbprognoser för måndagen och Olivias studentexamen. Jag har kastats mellan glädje, sorg och förtvivlan! Det är tur man inte är bonde och ska planera sådd och skörd efter den tjänsten. Nåväl, vädret är inte mycket att göra något åt. Det blir vad det blir!

I hällande regn sprang Olivia och hennes klass ut från skolan 14.30 och inte brydde dom sig om att det regnade! Med sång, musik, dans, konfetti och glädjetjut gick det inte att ta miste på hennes och klasskamraternas glädje.

(Alla bilder är klickbara)I en galen kortege åkte man sen lastbilsflak runt i stan för att sen åter hamna på skolgården för transport hem till festen. Olivias hemfärd skulle innebära "byte" av transportsätt... Första delen gick med flagg- och ballongutsmyckad Bonneville. Därefter tog den riktiga hästkraften över i form av vår trogne Dino som drog vagn.
Huset fylldes med gratulanter och Olivia njöt!
Vid 21-tiden var hon sen färdig för att erövra resten av staden och natten. En sista natt med gänget skull det bli. Och det blev det, till 06.00.

Etiketter:

Bloggtoppen.se