fredag, april 17, 2009

Mot Boston!

Talk about the life in Massachusetts
Speak about the people I have seen
And the lights all went out in Massachusetts
And Massachusetts is one place I have seen
I will remember Massachusetts...

Bee Gees, 1967

När du läser det här är jag och Bengt Wiedel sannolikt på väg eller redan framme i Boston, Massachusetts. På måndag springer vi Boston Marathon. Efter timmar av träning i höstrusk, snöglopp, kyla men också i vackert väder ser vi fram mot världens äldsta och förmodligen det mest prestigefyllda marathonloppet. Till skillnad från många andra lopp är Boston ett landsvägslopp med början i förorten Hopkinton dit vi blir "bussade". För att du ska få en uppfattning om banan får du här en snabbåkning...Är du prenumerant måste du länka dig till Totte Björre kommentarer för att se videon!

Som du ser bjuder sträckan inte på alltför många variationer varför jag hoppas att alla förväntade 100.000-tals åskådarna bjuder på musik och uppmuntrande hejarop. Vill du följa oss under loppet och se våra mellantider kan du göra det här, mitt startnummer är 14592 och Bengt har 11265.

http://www.baa.org/BostonMarathon/113thMarathon.asp

Vi stannar kvar i Boston och återhämtar krafterna innan vi vänder hemåt igen på torsdag varför rapporten av loppet inte blir skriven förrän veckan därpå.
Vi hörs!

Etiketter:

Bloggtoppen.se